Tiedotus

Etusivu :: Tiedotus :: Porlan tarinatempaus - kerro oma tarinasi Porlasta!
15.03.2017

Porlan tarinatempaus - kerro oma tarinasi Porlasta!

Porlan tarinatempaus - kerro oma tarinasi Porlasta!
Porlan järviluontoseikkailun teemana Suomi100-juhlavuonna on 100 ja 1 tarinaa. Keräämme tarinoita Porlasta talteen, ja julkaisemme niitä yhteiseksi iloksi.

Kuva: Porlan järviluontoseikkailu on koko perheen luontotapahtuma. (Kuva: Lohjan kameraseura/ Harri Lyytikäinen).

Porlan järviluontoseikkailun järjestäjät ovat keräämässä tarinoita Porlasta sen perustamisajoista tähän päivään. ”Porlan alueella on pitkä ja värikäs historia, mutta alue on tärkeä myös nykypäivänä virkistysalueena. Haluamme saada Porlan tarinoita talteen ja jakaa niitä ihmisten iloksi!”, kertoo Susanna Komulainen Lohjan seudun ympäristöyhdistyksestä.

Tarinoita toivotaan kaiken ikäisiltä, Porlan hyvin tuntevilta ja satunnaisilta kävijöiltä. Tarinat voivat olla faktaa tai fiktiota, kertomuksia, runoja tai muita vapaavalintaisia tekstityylejä. Voit kertoa sattumuksista, muistoista, jostain erityisestä hetkestä tai vaikka arkisesta iltalenkistä Porlassa. Tarinoita julkaistaan Porlan verkkosivuilla, ja niitä tullaan hyödyntämään Porlan järviluontoseikkailun ohjelmassa 17.6.2017. ”Kertomalla oman tarinasi Porlasta pääset mukaan tallentamaan Porlan historiaa. Ihmisten tarinoiden kautta opimme Porlan alueesta jotain uutta ja pääsemme katsomaan aluetta erilaisista näkökulmista”, pohtii Porlan järviluontoseikkailun järjestämisestä vastaava Ekaterina Ikonen Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:stä.

Porlan järviluontoseikkailu on lapsiperheille suunnattu maksuton tapahtuma Lohjalla Porlan ranta-alueella. Seuraavan kerran Porlan järviluontoseikkailu järjestetään 17.6.2017 klo 10–14. Tapahtuma on järjestetty vuodesta 2010 lähtien Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry:n sekä paikallisten yhdistysten ja yritysten kanssa yhteistyössä. Tapahtuma tarjoaa perheille yhteisiä elämyksiä luonnon keskellä. Luontoelämykset ovat tärkeässä roolissa lasten luontosuhteen kehittymiselle. Tapahtumaan on saapunut viime vuosina yli 1 000 vierailijaa.

Miten osallistun?

Kirjoita oma tarinasi Porlasta otsikolla ”Minun Porlani”. Tarinan pituus voi olla muutamasta rivistä enimmillään yhteen A4-arkkiin (300 sanaa). Voit lähettää kirjoituksen omalla nimelläsi tai nimimerkillä. Tarinoita voi toimittaa 31.5.2017 asti. Yhteystiedot jättäneiden kesken arvomme kirjapalkinnon.

Tarinoita pyydetään toimittamaan ensisijaisesti verkkolomakkeen kautta.

Linkki verkkolomakkeeseen

Sähköposti: vesi.ymparisto(a)vesiensuojelu.fi, otsikoksi ”Minun Porlani”

Postiosoite: Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry, PL 51, 08101 Lohja, otsikoksi ”Minun Porlani”

Tarinatempaukseen osallistumalla kirjoittaja luovuttaa Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö (LUVY) ry:lle oikeuden julkaista tekstin. Kaiken tarinatempaukseen lähetetyn materiaalin käyttöoikeudet jäävät LUVY:lle ilman erillisiä tekijänoikeuskorvauksia. LUVY pidättää oikeuden editoida tekstejä ja hyödyntää niitä Porlaan liittyvässä toiminnassa yhteistyökumppaneidensa kanssa.

 

Lisätietoja / tilläggsuppgifter:

Ekaterina Ikonen
Hankekoordinaattori
Länsi-Uudenmaan vesi ja ympäristö ry
puh: 044 5285026
etunimi.sukunimi@vesiensuojelu.fi


Lähettäjä
Ekaterina Laukkonen
15.03.2017
Viimeksi muokattu
15.03.2017